Van 8 tot 11 jaar

Deze jongens zijn stoere knapen, ze zoeken zelf het avontuur. Stuk voor stuk zijn ze een beetje ontdekkingsreizigers. De leiding helpt hun reis succesvol te volbrengen met bangelijke activiteiten en spelletjes.

Iets voor jou?

Ben je tussen 8 en 11 jaar oud? En kan je niet wachten om naar de scouts te komen? Schrijf je dan snel in! Je mag 2 keer gratis komen proberen.

De Welpen in cijfers

Leiders
Aantal kilo truffels verkocht in 2017
Aantal dagen op kamp

Leiding 2016 – 2017

Voornaam: Naam: Huidige tak: Totem: Bangelijkste kampeten: Leukste kampplaats: Graafste

Tom Stevens

Karel Penris

Welpenleiding

Voornaam: Kylian Naam: Van Eecke Kapoenennaam: Bagheera Huidige tak: Kapoenen Totem: Beermarter

Kylian Van Eecke

Welpenleiding

Voornaam: Quinten Naam: Vanderheyden Huidige welpennaam: Manso Huidige tak: Welpen

Manso

Welpenleiding

Stuur een mailtje naar welpenleiding@scouts61.be voor al je vragen!