Welkom thuis!

Beste lid, ouder, sympathisant, oud-leider

Al meer dan 20 jaar kijken we uit naar een nieuw, modern lokaal dat voldoet aan alle eisen van een hedendaagse scoutsgroep. Na heel wat vlotte en minder vlotte vergaderingen, tochten om de nodige centen bij elkaar te zoeken, het kiezen van kleuren en bakstenen, kunnen we nu (bijna) zeggen, dit is ONS lokaal. Daar mogen we allemaal samen terecht fier op zijn.

We kunnen de opening van ons nieuwe lokaal niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom nodigen we je uit op zondag 15 oktober om die nieuwe pagina in de geschiedenis van den 61 met ons te schrijven.

Alle ouders, sympathisanten en oud-leiding verwachten we om 13u30 op het oude lokaal. Daar houden we een groepsformatie waarna we met z’n allen richting het nieuwe lokaal vertrekken, waar we de vlag zullen hijsen.

Ter info! De leden hebben een normale scoutszondag van 10u tot 17u en zullen aansluiten om 13u30.

Nadien kan je een kijkje nemen in onze nieuwe uitvalsbasis. Uiteraard zorgen we voor de nodige versnaperingen, drankjes en animatie voor jong en oud. Rond 18u voorzien we het einde van deze dag. Maar geen nood, je zal nog regelmatig uitgenodigd worden voor een eetavond, jeneveravond of andere activiteit.

Mogen we je vragen om jouw aanwezigheid (en die van de rest van je gezin of familie) te bevestigen? Dat kan je doen via onze website: http://bouw.scouts61.be/2017/09/20/opening-nieuw-scoutslokaal/

Tot dan!

Een stevige linker