Weekends en kampen

Af en toe gaan we per tak (of met de hele groep) ook eens op weekend. Dat doen we dan van vrijdagavond tot zondagmiddag. We trekken naar een leuke locatie in een uithoek van het land, of gewoon 10 kilometer verder om ons een heel weekend rot te amuseren.

In het begin van de zomer is er ook ons fantastisch kamp (al zeggen we het zelf)! Dat duurt 7 dagen voor onze jonsgte tak, de Kapoenen, alle andere takken zijn 10 dagen weg van huis. De Kapoenen en Welpen trekken dan naar een leuke verblijfplaats, waar ze gedurende de hele periode van het kamp de buurt onveilig maken en zich te pletter amuseren.

De 2 oudste takken, de Jongverkenners en Verkenners, trekken naar een wei om daar 10 dagen de avonturier uit te hangen en supergrave spelen te spelen in onze geliefde Ardeense bossen.

Kan je niet wachten om naar de scouts te komen?

Wil jij deel uitmaken van onze scoutsgroep? Sta je te popelen tot het zondag is? Wacht niet langer en schrijf je snel in!