Steunen

Geen materiaal of geen nood aan iets tastbaar? Je kan steeds een financiële gift doen om ons te steunen. Uiteraard zijn we meer dan blij met welk bedrag dan ook. Je hebt keuze uit 2 mogelijkheden:

Giften lager dan €40
Een bedrag kleiner dan €40 kan je storten op de rekening van het Groepscomité van de scouts. Zij beheren de financiën van het hele bouwproject. Bij een gift graag steeds vermelden dat het voor het bouwproject is.

• BE37 9795 2643 1028
    ARSPBE22

Giften vanaf €40
Giften vanaf €40 kan je storten op een speciale projectrekening van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Hiervoor krijg je een fiscaal attest dat je bij je belastingen kan voegen. Zo kan je rekenen op een belastingvermindering van 45% op het gestorte bedrag.

• BE55 4096 5041 4144
    KREDBEBB

Vergeet zeker projectnummer BVG 5-358 BOUW 61 niet te vermelden!

Of liever sponsoren in natura?

Kan je ons helpen aan gratis (bouw)materialen of heb je interessante connecties voor onze bouw? Dan ben jij de man of vrouw die voor ons een wereld van verschil kan betekenen!

(Bouw)materialen
Bij de bouw van een lokaal komt er veel materiaal kijken. Van bakstenen over ramen en deuren tot verwarmingselementen. Stuk voor stuk noodzakelijk om een deftig gebouw neer te zetten, maar ook stuk voor stuk kostelijke materialen. Daarom proberen we de prijs zoveel mogelijk te drukken door zelf materialen aan te leveren. Ook in sterk verlaagde prijzen hebben we natuurlijk interesse.

Expertise
We zullen van de bouw veel uitbesteden aan een aannemer omdat het niet evident is om steeds gemotiveerd volk te vinden om te komen helpen. Toch proberen we ook via deze weg de kosten te drukken door een deel zelf te doen. Kan je niet direct aan materialen geraken, maar heb je wel ervaring in bepaalde technieken? Zie je het zitten om je diensten gratis of voor een habbekrats aan te bieden? Zeker elektriciteit, schrijnwerkerij en loodgieterij zijn interessant. Andere talenten kunnen echter eveneens een meerwaarde betekenen.