Pita-avond

Beste  ouders, leden en sympatisanten

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de welpen van den 61 weer hun befaamde pita-avond. Deze zal doorgaan op zaterdag 24 februari 2017. Iedereen is welkom voor een heerlijke pita en lekkere drankjes aan democratische prijzen. Dit fantastische evenement gaat door op het lokaal van den 61, Terlindenhofstraat 204, 2170 Merksem. Reeds vanaf 17u30 bent u welkom om uw honger te stillen.

U heeft de keuze uit:
• pita klein : €8
• pita groot : €12
• vegetarische pita klein (falafel): €8
• vegetarische pita groot (falafel): €12
Steeds inbegrepen: een overheerlijk aperitiefdrankje en een overheerlijk dessert.

Inschrijven kan tot en met donderdag 22 februari door onderstaand strookje in te vullen en aan de welpenleiding af te geven of een mail te sturen naar welpenleiding@scouts61.be met vermelding van uw naam en het aantal pita’s of vegetarische schotels.

De betaling kan contant op de avond zelf gebeuren of overgeschreven worden op de welpenrekening: BE51 9731 2712 1362. Ook hier graag even vermelding van uw naam.

De welpen zullen u dankbaar zijn !
Groetjes, de welpen en welpenleiding.