Overgang 2018

Beste ouders, leden en sympathisanten

Het laatste (misschien iets te) warme, prachtige en reuzeleuke zomerkamp is nog maar pas afgelopen of een nieuwe leidingsploeg staat weer te trappelen van ongeduld om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen.

Naar jaarlijkse gewoonte is de start van dit jaar weer een spetterende OPENDEURDAG. Deze opendeurdag staat beter bekend als onze “OVERGANG”. Dit jaar zal de overgang plaatsvinden op zaterdag 15 september 2018 voor de eerste keer aan onze nieuwe lokalen in de Terlindenhofstraat 204a te Merksem.

Zeker komen want op die dag kom je te weten wie je nieuwe leiding wordt!!!

Op de planning staat:

13u00: De deuren worden voor iedereen geopend
13u30: Voorstelling van de nieuwe (groeps)leiding
14u15: Groepsspelletjes (voor iedereen)
16u00: Overgang
18u00: BBQ
19u30: ~binnenkort bekend gemaakt~
20u30: Gezellig babbelen met de leiding of anderen.
00u00: Einde geslaagde overgang

Ook dit jaar kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd. We schotelen jullie een heerlijke BBQ voor! Je kan dit jaar kiezen uit welgeteld 6 verschillende vlezekens/variante vlezekens, namelijk: Kip, worst, hamburger, rib, zalm of een vegetarische burger.

Voor uw initiële vleesje betaald u €8 maar daar zit brood, pastasalades, sauzen en groenten mee inbegrepen. Daarna kunt u voor een goedkopere prijs vleesjes bijbestellen, voor maar €4.
Gelieve te storten op BE48 9730 8468 0327 met vermelding van je naam + familie naam.

Je kan je onderaan inschrijven tot en met 12 september 23u59.

Wij hopen op jullie talrijke aanwezigheid om er een groot feest van te maken!

Hopelijk tot dan!