Laden…

Muurke Klop Tornooi 2017

Beste Muurke Klopper!

Nog een goede 2 maanden en de strijd kan weer losbarsten voor de gouden medaille van het Muurke Klop Tornooi Merksem. Op zaterdag 15 april kan je een balletje komen kloppen op de speelplaats van het Sint-Eduardusinstituut in Merksem.

Hoe zit het tornooi in elkaar?
We aanvaarden een maximum van 80 deelnemers, dat wil zeggen 20 teams van 4 personen. Je kan je ook inschrijven met een onvolledig team (1, 2 of 3 personen), maar volledige teams krijgen steeds voorrang.
Let op: VOL=VOL!

Dit jaar spelen we op 2 speciale muren met dank aan onze 3 sponsors: Drankenhandel Biva, Caals N.V. Immobiliën en Proxy Delhaize Sportpaleis. Hoe die 2 speciale muren eruit zullen zien, houden we nog even geheim. Maar hou zeker onze Facebookpagina in de gaten.

Wa kost da?
Voor deelname aan het tornooi betaal je €12 per ploeg of €3 per persoon. Als je vooraf betaalt via overschrijving, krijg je van ons een drankbonnetje (per persoon 1). Onze rekeningnummer krijg je in de bevestigingsmail.

Hoe inschrijven?
Je stuurt een mailtje naar muurkeklop@scouts61.be met daarin:
– de namen van de deelnemers (voor- en achternaam)
– jullie ploegnaam
– telefoonnummer teamverantwoordelijke
– e-mailadres teamverantwoordelijke
De inschrijvingen zijn open tot en met vrijdag 7 april. Je inschrijving is pas officieel na de bevestigingsmail die je van ons krijgt.

Voor extra info over het tornooi kan je een kijkje nemen op ons Facebookevent.

Mocht je nog met vragen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Sportieve groeten,

Team Muurke Klop