Memoriek

Een nieuw jaar, een nieuwe memoriek. Vorig jaar zijn we van papieren versie overgegaan naar een digitale versie. Dit jaar gaan we nog een stapje verder, wij presenteren u “Gimme”. Gimme is een digitaal platvorm waar verschillende verengingen en scholen zich op aan kunnen melden om activiteiten en dergelijke op 1 plek te kunnen samen brengen.

Onze scouts zal hier ook gebruik van maken. Dit wil zeggen dat heel de memoriek op gimme zal staan.

6 Korte stappen om gemakkelijk aan de slag te kunnen:
1.Ga naar: gimme.eu
2.Klik op registreren en volg de gegeven stappen.
3. Eenmaal aangemeld klikt u links op “Organisatie volgen”.
4. Zoek onze scouts: “Scouts 61 Sint-jozef”. Om het zoeken een beetje te vergemakkelijken kan u via het trechter icoontje alleen “jeugdbeweging” aanduiden. Daarna zal u verder moeten zoeken op de kaart.
5. Klik op de organisatie en daarna op “Volg deze organisatie”.
6. Hierna kan u aanduiden welke kanalen u wilt volgen (u hoeft enkel het kanaal aan te duiden in de tak waarin u zoon zit)

Ga naar Gimme

Waarom Gimme?