Memoriek

Onze planning

Ga naar Gimme

Een nieuw jaar, een nieuwe memoriek. Vorig jaar zijn we van papieren versie overgegaan naar een digitale versie. Dit jaar gaan we nog een stapje verder, wij presenteren u “Gimme”. Gimme is een digitaal platvorm waar verschillende verengingen en scholen zich op aan kunnen melden om activiteiten en dergelijke op 1 plek te kunnen samen brengen.

Onze scouts zal hier ook gebruik van maken. Dit wil zeggen dat heel de memoriek op gimme zal staan.

6 Korte stappen om gemakkelijk aan de slag te kunnen:
1.Ga naar: gimme.eu
2.Klik op registreren en volg de gegeven stappen.
3. Eenmaal aangemeld klikt u links op “Organisatie volgen”.
4. Zoek onze scouts: “Scouts 61 Sint-jozef”. Om het zoeken een beetje te vergemakkelijken kan u via het trechter icoontje alleen “jeugdbeweging” aanduiden. Daarna zal u verder moeten zoeken op de kaart.
5. Klik op de organisatie en daarna op “Volg deze organisatie”.
6. Hierna kan u aanduiden welke kanalen u wilt volgen (u hoeft enkel het kanaal aan te duiden in de tak waarin u zoon zit)