Luxe brunch 2018

Beste vrienden van den 61!

Net zoals vorig jaar organiseren we opnieuw een luxebrunch ten voordele van ons nieuwe lokaal. Want ook al is dat lokaal nu een feit, de afwerking kost nog handen vol geld!

Daarom zijn wij zo vrij om u ook dit jaar weer uit te nodigen voor een overheerlijke brunch. Zij die hier vorig jaar al van mochten genieten, weten dat we niet overdrijven!

Schrijf daarom zeker zondag 25 februari 2018 met stip in uw agenda want terwijl de kinderen zich uitleven bij de scouts of elders, verwelkomen we u graag op de Sint Ludgardisschool (du Chastellei 48, 2170 Merksem) om er te genieten van een uitgebreid buffet.

Voor €35 kan je à volonté genieten van spek, eieren, quiches, brood, verse pistolets, beleg, yoghurt, thee, koffie… er is ook een glaasje cava in de prijs inbegrepen.
Aanvang tussen 10u en 12u. Daarna heeft u nog al de tijd om gezellig wat bij te kletsen.

Inschrijven is heel eenvoudig:

• Je stuurt een mail naar brunch@scouts61.be met het aantal personen dat je wil inschrijven én – eventueel – je voorkeur van tafelgenoten
  • Je schrijft het totale bedrag van je inschrijving over op rekeningnummer
    BE42 9730 2212 7754 met vermelding van “je naam + brunch 61 + het aantal personen”
  • We sturen je een bevestigingsmail en dan is het alleen nog maar aftellen naar 25 februari

Alle info over ons bouwproject vind je op bouw.scouts61.be, waar je ook onze fameuze bouwteller terugvindt. Die geeft aan hoeveel centen we nog nodig hebben om het bouwproject 100% zelf te kunnen financieren.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit zodat we weer een stapje dichter zijn bij de verwezenlijking van een afgewerkt lokaal. Eén ding is zeker we gaan jullie serieus in de watten leggen!

Een stevige linker en alvast bedankt voor de steun!

WerkGroep Bouw 61