Kampinfo 2018

Beste ouders, leden en Sympathisanten,

Zoals elk jaar sluiten wij ons jaar af met een prachtig kamp. Dit spannende evenement gaan we uiteraard niet zomaar laten gebeuren, vandaar dat een woordje info zeker niet ongepast is.

Maar jullie zitten natuurlijk ook vol spanning te wachten wat jullie geweldig kampthema is en wie jullie leuke foeriers zullen zijn . Om deze spanning voor jullie te minderen, is er op ZATERDAG 12 MEI de enige echte kampinfo! Hierbij krijgen de ouders en de leden de info die ze nodig hebben om hun toffe zoon op kamp te sturen.

Om deze dag in goede banen te leiden, heeft iedere tak een uur gekregen wanneer hun kampinfo zal doorgaan. Zoals altijd zal dit doorgaan in onze lokalen. De uren zijn als volgt:

• Kapoenen: 16u30
  • Jongverkenners: 15u30
  • Welpen: 15:00
  • Verkenners: 16:00

Probeer hier zeker op tijd aanwezig te zijn.

Zoals de vorige jaren zal tijdens deze dag het beruchte en leuke Kapoenencafetaria geopend worden. Hier kunnen jullie (leden, ouders, vrienden en vriendinnen) terecht voor een gezellige middag. Het kapoenencafetaria start om 12:00. Dus je kan gerust heel de middag blijven.

Ook dit jaar zal er zeker veel te doen zijn waarop klein en groot zich a volonté zal kunnen amuseren! Ook zal er voldoende drinken en snacks aanwezig zijn zodat jullie geen dorst en honger moeten lijden. Kortom als je een gezellige namiddag wilt en wilt genieten van een fris drankje in de zon. Dan moet je zeker afkomen.

Hopelijk tot dan
Groeten van heel de leiding van den 61