Het nieuwe lokaal: de eerste steenlegging

Beste leden en ouders van den 61!

Op zondag 7 mei bereiken we een grote mijlpaal in de geschiedenis van den 61: de eerste steenlegging van ons nieuwe lokaal.

En dat willen we graag feestelijk vieren met jou erbij. Kom een exclusief kijkje nemen op het nieuwe terrein waar we de komende jaren zullen vertoeven in een splinternieuw lokaal. Drankjes en hapjes zullen wij voorzien!

De planning
17u30: Iedereen is welkom aan de overkant van het groene poortje
17u45: Eindformatie met alle leden op het nieuwe terrein
18u00: Eerste steenlegging met nadien een momentje om eens rond te kijken. De aannemer, architect en WerkGroep Bouw zullen aanwezig zijn. Aan hen kan je ook alle vragen stellen over het nieuwbouwproject.

Belangrijk!
Ook als je niet aanwezig was op de Truffelbeloning omdat je niet kon of nét niet voldoende had verkocht, ben je heel erg welkom op de eerste steenlegging.

Nog belangrijk!
Het is die dag ook Truffelbeloning. De Kapoenen en Welpen zitten in Den Deugeniet in Ekeren. De eindformatie zal dus niet daar plaatsvinden maar op het nieuwe terrein. De Jongverkenners en Verkenners blijven een hele dag in de buurt van het lokaal, voor hen duurt de vergadering gewoon iets langer.

Hopelijk kunnen jullie massaal aanwezig zijn op deze unieke gebeurtenis!

Tot dan?

Een stevige linker,