Groepsweekend 2017

Gegroet allerbeste leden en ouders,

We hebben al een half jaar achter de rug en daar is het weeral: het groepsweekend. Zeker komen is de boodschap, want anders missen jullie een weekend vol pret, plezier, en vertier!

Concreet:
Het weekend zal doorgaan van vrijdag 3 maart tot en met zondag 5 maart. Vrijdagavond verwachten we jullie stipt om 19u op het lokaal, zondagmiddag kunnen jullie je zonen komen afhalen om 12u. Om vrijdagavond wat tijd te winnen en te weten wie er allemaal mee gaat op dit weekend zouden we graag tegen zondag 26 februari weten of uw zoon mee gaat. Dit kan u doen via onderstaand strookje dat u aan de leiding afgeeft. Of door een mail te sturen naar groepsweekend@scouts61.be. Gelieve hierop ook aan te duiden of u kan rijden in de heen en terugweg.

Het thema
In het oude Griekenland is de sfeer zeer grimmig. Het volk is er lui en er heerst chaos. De verschillende steden zijn verdeeld en in oorlog met elkaar. De Griekse goden zijn zeer kwaad en roepen het volk op om terug eervol te leven. Athene ,Sparta,Troje en Attica beantwoorden deze oproep en komen samen om de zware opdrachten die de goden voor hen in petto hebben te trotseren. Het is dus aan jullie om de goden terug aan jullie kant te krijgen vooraleer ze heel Griekenland verwoesten. Zijn jullie er klaar voor ?

Wat neem je nu allemaal mee?

• Pikfijn uniform (aandoen bij vertrek)
  • Slaapzak en luchtmatras
  • Pyama en knuffel
  • Toiletzak: zeep/shampoo, tandenborstel, tandpasta
  • Extra kledij voor zaterdag
  • Pillamp
  • Verkleedkleren
    • Kapoenen: krijger van Sparta (rode t-shirt)
    • Welpen: krijger van Troje (groene t-shirt)
    • JVK’s: krijger van Athene (gele t-shirt)
    • VK’s: krijger van Attica (blauwe t-shirt)
  • Eventuele medicatie (afgeven bij vertrek)

Voor dit fantastische weekend vragen wij €25. Dit bedrag kan worden betaald op vrijdag 3 maart vlak voor het vertrek of kan gestort worden op BE97 9731 4208 7149, Hopelijk tot dan!

De leiding van den 61

Adres:
Scouting Lier vzw
Kloosterheide
Marnixdreef 28
2500 Lier

Ik,……………………………………………………………………..ouder

van…………………………………………………………………….(lid)

Geef mijn zoon toestemming om mee op belofteweekend te gaan van 3 t.e.m. 5 maart.

Ik kan rijden: heen / terug. (schrappen wat niet past) en kan nog ….. extra andere personen meenemen.