Groepscomité

Hallo!

Wij zijn VZW Groepscomité van Scouts den 61 en we zorgen voor de financiën van de groep. Daarnaast beheren we de lokalen en zorgen we, in samenwerking met de leiding, voor het onderhoud ervan.

Ieder jaar organiseren we enkele activiteiten om de kas te spijzen. In november vindt het Feest van den 61 plaats en naar jaarlijkse gewoonte gaat in december de Jeneveravond door. De inkomsten van deze evenementen, gaan naar de rekeningen die we moeten betalen en de aankoop van materiaal voor de groep.

We steken ook graag een handje toe om de leiding mee te ondersteunen tijdens de vele scoutsactiviteiten die zij organiseren doorheen het jaar. Denk maar aan de truffelverkoop, de paaseiactie, Scherpenheuvel, de kampen... Er is een vlotte samenwerking tussen de leidingsploeg en het Groepscomité, waarbij we onze eigen identiteit blijven bewaren.

Sinds het begin van het scoutsjaar 2016-2017 is Jimmy Mariën de voorzitter en het aanspreekpunt van het Groepscomité. Als je vragen hebt, mag je Jimmy of één van de andere leden van de Raad van Bestuur bereiken via deze gegevens:

groepscomite@scouts61.be

Jimmy Mariën - Voorzitter - 03 644 54 47