Laden…

Foto, plaatje of tegel in het nieuwe lokaal? Laatste kans!

Beste lid, ouder, sympathisant, oud-leider

De bouw van ons nieuwe lokaal zit momenteel in een eindfase. Binnen minder dan 2 maanden staat de grote verhuis gepland. Iets waar we met z’n allen bij den 61 énorm hard naar uitkijken!

Hoog tijd dus om alle aangekochte tegels, plaatjes en foto’s een mooie plaats te geven voor we met de opening van start kunnen gaan.

Wil je zelf nog snel een aankoop doen? Dat kan!

Je hebt nog enkele dagen de tijd. Zaterdag 16 september, de dag van onze Overgang/Opendeurdag, is de laatste moment om iets van jezelf te vereeuwigen in onze nieuwe uitvalsbasis. De centen kunnen we ook goed gebruiken, dus dat is meteen mooi meegenomen.

 

 

Er zijn enkele opties om je duit in het zakje te doen:

  • Je surft naar http://bouw.scouts61.be/shop/ waar je in de webshop kan overgaan tot je aankoop
  • Liever niet online bestellen? Stuur dan een mailtje naar bouw@scouts61.be met wat je graag aan onze scouts had gesponsord.
  • Op de Overgang krijg je nog de ultieme mogelijkheid om je tegel, plaatje of foto te verzekeren. We zullen er met een kraampje staan waar we je ook extra info zullen geven.Na zaterdag 16 september zal het niet meer mogelijk zijn om een aankoop te doen.

Namens iedereen van heel den 61 willen we jou enorm hard bedanken. Koop je nu een foto of 61 tegels; jouw bijdrage valt niet te onderschatten en heeft een massieve impact voor alle leden en leiding.

Tot snel!

Een stevige linker

De leden, de leiding, WerkGroep Bouw en het Groepscomité van den 61