De Overgang van 2017

Beste ouders, leden en sympathisanten

Eindelijk is het weer zover. Het nieuwe scoutsjaar begint! Ook dit jaar gaan we er een lap op geven. We beginnen zoals elk jaar met onze geweldige Overgang/Opendeur. Deze zal doorgaan op zaterdag 16 september aan onze lokalen (Terlindenhofstraat 204a, ingang groen poortje). Iedereen is uitgenodigd op deze superleuke dag. Voor veel is dit een spannende dag: de nieuwe leidingsploegen worden voorgesteld, de 2de jaars kapoenen en de 3dejaars welpen,JVK’s en VK’s zullen overgaan over onze fantastische sjorconstructie.

Je kan als nieuw lid al mee komen proeven van het scoutsleven, en er zullen tal van attractie zijn.

13u00: De deuren worden voor iedereen geopend
13u30: Voorstelling van de nieuwe (groeps)leiding
14u15: Groepsspelletjes (voor iedereen)
16u00: Overgang
18u00: BBQ
19u30: The Gifft – Acoustische coverband
20u30: Gezellig babbelen met de leiding of anderen.
00u00: Einde geslaagde overgang

Ook dit jaar kunnen jullie genieten van een stevige maaltijd zo dat je de avond goed kunt doorkomen. We schotelen jullie zoals vorig jaar een heerlijke BBQ voor! Je kan dit jaar kiezen uit welgeteld 6 verschillende vlezekens/variante vlezekens, namelijk: Kip, worst, hamburger, rib, zalm of een vegetarische burger. Voor € 13 krijg je 3 vleesjes, voor €9 krijg je er 2 en voor 1 betaal je slechts €4,5. Bij de verschillende keuzes zitten pastasalades, brood, sauzen en groentjes.

De inschrijvingen voor de BBQ zijn intussen afgesloten. Je kan natuurlijk altijd iets komen drinken en komen genieten van het avondprogramma!

Stevige linker,

De leiding 2017-2018