23/04: Kapoenendag 2017

Het is weer zo ver kapoentjes! De Kapoenendag staat voor de deur. De vergadering van volgende week, zondag 23 april, zal dus wat anders zijn. We spelen die dag een hele dag samen met andere scoutsen van bij ons in de buurt!

Deze smurftastische dag gaat door op de Scouts 4de Sint-joris (Bouckenborghpark Bredabaan 557). Hier kan je je kapoen die voor 1 dag smurf wordt, afzetten om 10u en komen ophalen om 17u. Neem zeker regenkledij en een lunchpakket mee (wij hebben een verrassing om 16u) en verkleed je in een coole smurf of mooie smurfin!

Graag ten laatste vrijdag 21 april bij je eigen kapoenenleiding een seintje of je al dan niet bij deze smurfenkapoenendag kan zijn! Dat mag via een sms’je, een telefoontje of een mailtje naar kapoenenleiding@scouts61.be.

Tot dan!

De kapoenenleiding van de 4, de 14, de 24, de 26, den 41, den 61 en den 62